СПАЛНИ

За добра почивка и хубав сън

СПАЛНИ

Когато говорим за отдих и пълноценен сън, за уединение и релакс непременно стигаме до спалнята. Това е строго лично и индивидуално място, в което човек иска да се чувства далеч от всекидневната забързаност. Важно е чувството на уют, което може да бъде подкрепено с пастелни тонове на интериора, които да внесат хармония и спокойствие.

Спалните могат да бъдат двойни и единични според случая. Би било добре да бъдат комбинирани с нощни шкафчета, тоалетка, понякога скрин, и задължително възможно най-голям обем на гардероба. Нашите легла се изработват изцяло от дъб – масив и това не е случайно.

След стола, леглото е най-натоваренната мебел и от неговата здравина и комфорт зависи пълноценния сън, който е предпоставка за добро здраве.
Дъбът е конструктивно най-здравия дървесен вид в нашите географски ширини и неслучайно дъбови мебели изработени от Средновековието са запазени до наши дни.

Хармонията и естетическото възприятие изискват стилно всички мебели да бъдат подведени под общ знаменател. Това означава профили, архитектурни елементи, балюстри, колони, фризове и евентуално дърворезбовани релефи да присъстват по един и същи обединяващ начин във цялата спалня. Тук е важно да се отбележи и пропорцията така нареченото „Златно Сечение” да присъства в оразмеряването на цялостното пространство. Това несъмнено важи като основен проектантски принцип за всички мебели в къщата.

Доверете се на дизайнерите на МЕБЕЛЪ ВЪЛЧЕВ, които при интерес от Ваша страна правят оглед на място и изготвят индивидуален проект, съобразен с Вашите изисквания.

В нашата фабрика ние носим пълна отговорност от замерването, проектирането, изпълнението, транспорт и окончателен монтаж, спестявайки време на клиента, защото при нас това е едно цяло.

Заповядайте в нашия представителен магазин или ни се обадете още сега!