ОБЗАВЕЖДАНЕ

Цялостно обзавеждане за Вашия дом

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Подхождайки към обзавеждането на едно вътрешно пространство, независимо дали става въпрос за къща, апартамент, вила, работен офис, хотел, ресторант или резиденция, основната цел е интериорът да бъде стилово обединен и в хармония с архитектурния строеж. Те са в една непрестанна симбиоза, която добрият интериорен дизайнер трябва да настрои за възприятие от хората, които ще живеят или работят в тази среда.

Тук, освен за ергономия и утилитарен дизайн, говорим и за конкретни желания на клиента, които трябва да се вплетат по един хармоничен начин в интериора. Естетиката и така нареченото „Златно Сечение”, което е точно определена пропорция, ритъма, растера на отделните материали, цветовете и не на последно място топлината на естествения дъбов материал, която е присъща за нашия бит и култура допринасят за уюта и топлотата на конкретното помещение.

Допълнителната уникалност и неповторимост, която внасят нашите ръчно изработени дърворезби, архитектурни елементи и витражи, вплетени в цялостния сюжет на обзавеждането вдигат високо нивото и класата на нашите мебели. Всички те се рисуват на ръка от нашите дизайнери, прави се скица, която прераства в детайлна рисунка и проект, след което той се изпълнява от нашите резбари и витражисти. Това дава неповторимия художествен и творчески оттенък на нашите мебели и интериори.

Без да звучи нескромно ние, екипът на Владимир Вълчев от МЕБЕЛЪ ВЪЛЧЕВ, в това сме най – силни.

Заповядайте в нашия представителен магазин или ни се обадете още сега!