КРЕАТИВНИЯТ ПРОЦЕС

Проекти и вдъхновение

КРЕАТИВНИЯТ ПРОЦЕС

Подходът
Творческият и новаторски процес са основополагащи за фирмената философия на МЕБЕЛЪ Вълчев. С този подход започваме и извървяваме дългия и вълнуващ път с всеки наш клиент по създаването и реализирането на проектите и изпълнението на поръчките.

Стилът на работа
Ние изслушваме нашите клиенти, срещаме се и събеседваме с тях, вникваме в техните изисквания и желания. Ние създаваме безплатно авторски проект за всеки наш клиент и изработваните от нас мебели са с изискан стил и утвърдено качество.

Нашите дизайнери правят посещения на място, за да уточнят изискванията и вземат размерите и изработят авторския, а понякога и художествен, строго индивидуален проект, съобразен с изискванията на клиента.

Креативният процес
Започваме с идеята и визуализация ù с ръчно рисувана композиция, която развиваме до архитектурно интериорно решение, неповторимо по своята същност. Прилагаме индивидуалност и артистичност, за да постигнем перфектна хармония, естетика и доближаване до изкуството.

Дизайнерският ни екип изготвя проекта и визуализация в подходящ мащаб и го представя на клиента преди да се премине към етапа на производство.

Производството
Фабриката ни разполага със собствена модерна технологична база и висококвалифицирани професионалисти – мебелисти, монтажници, резбари, специализирани в работа с дървото като естествен материал. Нашите дизайнери са запознати с производствените технологии, по този начин се запазва връзката между първоначалния проект и окончателната реализация като се извършва контрол по време на целия процес.

Проектите
Изпълняваме както изчистени съвременни обзавеждания, така и класически интериорни художествени обзавеждания с добавени авторски витражни композиции техника “Тифани”, а също и ръчно резбовани релефи, вплетени композиционно в архитектурата на мебелите.

Предимства
Клиентите ни спестяват финансови средства и време, тъй като не се налага да ползват услуги на външно дизайнерско студио. Получават индивидуално отношение, което напълно да отговаря на изискванията им за функционалност, естетика и стил на мебелите.

Владимир Вълчев – основателят и управител на фирмата, е професионален дизайнер и художник, който дълги години работи по проекти, свързани с интериорен дизайн, дърворезба, дървоскулптура и витражно изкуство. С големия брой реализирани творчески интериорни проекти е професионалист с утвърдено име в тази сфера.