ЗА НАС

ЗА НАС

Фирмата МЕБЕЛЪ ВЛАДИМИР ВЪЛЧЕВ е специализирана в дизайна и изработката на масивна (нестандартна) класическа мебел по индивидуален проект. На разположение на фабриката работи интериорен дизайнер, който изготвя индивидуални проекти, съобразени с конкретните изисквания на клиента.

Фабриката произвежда бутикови серии от висококачествена мебел, както и абсолютно нестандартни цялостни обзавеждания, включващи спални, трапезарии, кухни, мека мебел, холове, кабинети, антрета. Фирмата обзавежда хотели, заседателни зали, ресторанти, магазини, офиси и предлага цялостен интериорен дизайн.

Използваните материали са предимно дъб, дива череша, орех.

НАШИ КЛИЕНТИ СА:

– Генералния Щаб на МО (Заседателната зала)
– Хотел “Мария Ревас” – Слънчев Бряг (ресторант, рецепция, апартаменти, кафе – бар)
– Католическата катедрала в София, бул. “Тодор Александров” до БУЛБАНК (кабинета и покоите на Монсеньора)
– Джаз клуб – “SOCIAL JAZZ” в гр.София на пл. “Славейков”
– Офисите на “РROSOFT” в София
– Директорския кабинет на завод “BELLA” в индустриалната зона на гр. Пловдив
– Директорския кабинет на “ЕВРОБИЛД” гр. Пловдив (до Новотела)
– Представителен бижутериен магазин на златарска къща “БОЛИД” зад Съдебната палата – гр.София,

както и множество цялостни и частични обзавеждания на къщи, апартаменти, вили.

Наши клиенти са и много чужденци, между които италианци, гърци, руснаци, сърби. Фабриката е изпълнявала и лимитиран износ за Англия и Италия (гардероби, маси и шкафове за вино – изцяло масивни.

Фирмата е в състояние да изпълни и крайно индивидуални класически и нестандартни обзавеждания с включени релефи, монограми, запазени фирмени релефни знаци, декоративни преградни решетки, архитектурни елементи, резбовани тавани, дървопластика, както и да изработи цялостен авторски интериорен проект.

Във фабриката работят екип от висококвалифицирани мебелисти, дърворезбари, тапицери и дизайнер. Фабриката разполага със магазин и шоурум в гр. София:

Магазин и шоурум: София, бул. Цар Борис III №165, жк. Красно Село,
спирка Бъкстон, тел.: + 359 2/ 855 63 88

Можете да ни откриете и на фирмения ни щанд №707 на изложението “Стройко 2000”,
което се провежда пролет и есен в НДК гр. София и на пролетното изложение “Светът на мебелите” в изложбената зала на ИНТЕРЕКСПО в гр. София на бул. “Цариградско шосе”.

Нашата цел е да предложим цялостно индивидуално и комплексно обслужване на нашите клиенти, включващо интериорен дизайнерски проект, производство на конкретното обзавеждане, транспорт, товаро-разтоварна дейност, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на мебелите.

Фабриката дава три години гаранция на продукцията си.

С радост ще разработим и Вашия проект за нова мебел – обадете ни се още сега!